18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Керівникам громад та сільгосппідприємств району розповіли про особливості використання найманої праці в аграрному секторі
    Середа, 22 березня 2023 12:15

    Керівникам громад та сільгосппідприємств району розповіли про особливості використання найманої праці в аграрному секторі

    22 березня у районній військовій адміністрації відбулась зустріч представників міських, селищних та сільських громад, а також керівників сільськогосподарських підприємств  району зі спеціалістами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. Захід відбувся в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо особливостей функціонування сільськогосподарської галузі.

    На початку зустрічі виступили начальник РВА Юрій Лобач та голова райради Віктор Хиць, які наголосили на важливості аграрного сектору для району та усієї держави.

    «Попри війну наші сільгоспвиробники самовіддано працюють, розвивають галузь, водночас підтримуючи армію та забезпечуючи надійний тил, долучаючись до усіх справ, що прямо чи опосередковано наближають нашу перемогу. За це усім величезна вдячність. Але сьогодні ми маємо можливість детально обговорити важливі моменти організації праці – насамперед, попередження травматизму на виробництві, адже люди є головною цінністю будь-якої сфери. Крім того, закликаю вас до стовідсоткової легалізації трудових відноси. Сплата податків, законність та прозорість у роботі – це щоденний внесок у наближення переможного миру в країні!», - звернувся до учасників зустрічі Юрій Лобач.

    Із станом справ у сільськогосподарській галузі району ознайомила присутніх заступниця голови РДА Ірина Ліщук. А продовжила захід начальниця Управління інспекційної діяльності у Волинській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Рубльова.

    В ході роботи учасникам зустрічі були детально роз’яснені питання оформлення трудових відносин та ризиків трудової експлуатації, зменшення рівня незадекларованої праці та дотримання заходів безпеки і здоров’я на роботі під час польових робіт.

    Переглядів 2391
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua