16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Проблеми та перспективи розвитку громади обговорили у Зимному
    Середа, 28 липня 2021 15:46

    Проблеми та перспективи розвитку громади обговорили у Зимному

    28 липня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови РДА Андрій Сторонський побували з робочим візитом у Зимнівській тергромаді. В ході роботи вони обговорили з сільським головою Вячеславом Католиком ряд питань соціально-економічного розвитку. Найперше, порушили тему сортування та утилізації твердих побутових відходів. Як зазначив сільський голова, у 20 спеціальних контейнерів у громаді вже збирають пластик, ємності для збору використаної скляної тари лише замовлені, їх поставка очікується найближчим часом. Натомість, роздільне сортування сміття іще не організоване у всіх селах, охопити їх – одне з першочергових завдань місцевої влади, проблемою залишається і утилізація того сміття, яке не підлягає сортуванню. А ще В’ячеслав Католик переконаний, що слід запровадити і практику компостування органічних відходів.

     Із роботою сортувальної лінії сільський голова знайомився у Луцькому районі, на полігоні в селі Брище, втім, оглянути напрацьовану систему поводження із побутовими відходами перший заступник голови РДА Віктор Сапожніков порадив йому у Золочеві. Крім того, керівники району домовились із очільником громади про подальшу співпрацю у цьому напрямку.

      Вже традиційно сільський голова, як і інші його колеги, озвучив проблему входження ФАПів та амбулаторій громади до районного центру первинної медико-санітарної допомоги, роботою якого вони не задоволені, оскільки, сплачуючи чималі кошти в якості співфінансування цієї установи, не можуть впливати на їх розподіл. Він показав роботу місцевої амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка обладнана за найновішими стандартами. «Роботу стаціонару на 5 ліжкомісць не можемо запустити через відсутність сімейного лікаря. Зате на повну працює маніпуляційний кабінет, де обслуговування отримують усі, хто потребує. Щодня приймає пацієнтів стоматолог», - розповіли у АЗПСМ.

      Крім того, заступники голови РДА ознайомились із сучасними і якісними ремонтами, які завдяки залученню коштів із бюджетів різних рівнів проведені у Зимнівській школі-ліцеї. Вони також обговорили із сільським головою перелік об’єктів, які потребують фінансування із держбюджету та лобіювання їх ремонтів з боку райдержадміністрації.

    Переглядів 5130
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua