19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Перепризначення субсидій необхідно завершити до 1 серпня 2017 року
    Понеділок, 24 липня 2017 16:26

    Перепризначення субсидій необхідно завершити до 1 серпня 2017 року

    Найбільша кількість сімей, яким повинна бути перепризначена субсидія, у містах області: м. Луцьк – майже 43 тис. сімей, м. Ковель – майже 17 тис., і м. Нововолинськ – 14,8 тис. та у трьох районах: Горохівському, Ківерцівському і Луцькому.

    – Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації щотижнево здійснює моніторинг стану перепризначення житлових субсидій. Відтак, за оперативною інформацією станом на 21 липня опрацьовано 103 тисячі особових справ, що становить 60 відсотків від загальної кількості справ. Це фактично за місяць призначення, оскільки програмний продукт для перерахунку область отримала близько 20 червня, – відзначила Оксана Михайлівна.

    Разом із цим відзначила, що районні та міські управління соціального захисту населення по-різному віднеслися до поставлених завдань. Любомльський та Маневицький райони виконали завдання повністю та провели перерахунок на 100 %. Ковельський та Володимир-Волинський райони – майже 90 % опрацьованих справ, міста Луцьк та Володимир-Волинський здійснили перерахунки на 77 %. Однак в окремих районах цей показних нижче 50-ти %, а саме у Камінь-Каширському, Рожищенському, Ківерцівському та Луцькому. Також це стосується міст Ковеля та Нововолинська.

    Відтак, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод наголосила, що на виконання доручення віце-прем’єр-міністра Павла Розенка, даного під час відеоселекторної наради 20 липня 2017 року, перепризначення субсидій необхідно завершити до 1 серпня 2017 року. Тож керівників районів, де відсоток перерахунку нижче 50-ти %, попередили про персональну відповідальність.

    Окрім цього, Оксана Гобод проінформувала про результати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо повідомлення осіб про можливість отримання монетизованої частини зекономленої суми субсидій. Зокрема, органами соцзахисту на місцях були організовані широкі інформаційні кампанії для того, щоби забезпечити прийом заяв на надання грошової винагороди за енергоефективність. Так, станом на 20 липня поточного року 48 %, а це 25, 4 тисячі одержувачів з 53 тисяч, які є претендентами на отримання винагороди уже звернулись за призначенням. Тут варто відзначити, що такі заяви, за словами Оксани Михайлівни, прийматимуть тільки до 1 вересня 2017 року, опісля проводитиметься тільки виплата. Тож прозвучало прохання активізувати  та посилити цю роботу.

    Відповідні прохання прозвучали і з уст голови облдержадміністрації Володимира Гунчика:

    – Просив би продовжити цю роботу. Ми досить непогано спрацювали у минулому році, маємо непогані результати в цілому по області – близько 70-ти відсотків наших домогосподарств скористались цією програмою. Тому було би добре, якби до початку опалювального сезону ми завершили усі підготовчі роботи і максимально забезпечили оформлення документів громадянам Волині, які звертаються за субсидіарною підтримкою, – зазначив Володимир Петрович.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2697
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua