20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>"Дитинства веселковий світ": огляд художньої самодіяльності учнівської молоді шкіл району
    П'ятниця, 28 квітня 2017 14:56

    "Дитинства веселковий світ": огляд художньої самодіяльності учнівської молоді шкіл району

    Усього ж школярі продемонстрували присутнім 19 номерів. І кожен із них був майстерним, самобутнім та заслужив шквал оплесків від глядачів. Їх темою було щасливе дитинство, мама, весна і рідна Україна. 

    Та при цьому нелегким став вибір для журі, яке визначало, хто із учасників заслуговує захищати честь району на обласному конкурсі-огляді, який відбудеться 19 травня.

    Під час виступу Тетяни Попової, вихованки гуртка сольного співу районного Будинку школяра та базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок" с. Льотниче із "Сонячною піснею"та учнів ЗОШ І-ІІІ ст. м. Устилуг із піснею "Літо золоте" присутні поринули у тепле сонячне літо. 

    Керівник Людмила Гендис разом зі своїми учнями подарували залу чотири прекрасні номери: польська народна пісня "В моїм огрудечку", українські народні пісні "Заплету віночок" та "Дощик накрапає", а також пісню на слова Юрія Рибчинського "Птаха літала".

    Потішив глядачів дует двох сестичок із Хобултови Анни та Юлії Акієвих із піснею "Дитинство не втрачай". А хор учнів Устилузької школи усіх зачарував піснею "Дзвінок". Щиро та емоційно виконав пісню "Мамині руки" Максим Цизь, учень Березовичівської ЗОШ. Вправлялися у майстерності вихованці хореографічного гуртка та інструментального ансамблю "Заграва" РБШ на базі школи-ліцею с. Зимне.

    Дуже артистичним на сцені був учень загальноосвітньої школи с. Зоря Дмитро Хмель, який втілив у життя казку Лесі Українки "Ох - Чудотворець".

    Надія Шевчук– методист Волинського державного центру естетичного виховання, підводячи підсумки конкурсу, зазначила, що Володимир-Волинський район не перестає дивувати своїми зірочками.

    - З кожним роком тут з’являються нові таланти і зростає майстерність виконання. А це тому, що тут працюють чудові керівники. Уклінно хочу подякувати педагогам за дар, який вони передають своїм вихованцям.Велике спасибі усім, хто доклав сил, знань, вміння, щоб сьогодні на такому високому рівні відбувся звіт, відбулося свято. І батькам окрема подяка. Я сподіваюсь, що хтось із сьогоднішніх виконавців буде 19 травня на обласній сцені, – cказала Надія Шевчук.

    Не менш теплими та щирими були слова голови райдержадміністрації Наталії Василець, яка теж подякувала учням та педагогам за гарний концерт, майстерність виконання і побажала продовжувати тримати високу планку учбових досягнень та яскравих перспектив на багато років.

    Також усі бажаючі мали можливість переглянути виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва шкіл району, яка експонувалася у фойє районного будинку культури.

    Переглядів 2413
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua