23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Обговорювали санітарний стан прилеглої території до пункту пропуску "Устилуг"
    П'ятниця, 31 березня 2017 07:10

    Обговорювали санітарний стан прилеглої території до пункту пропуску "Устилуг"

    У ході наради розглядалося ряд питань, що стосувалися утримання в належному санітарному стані м. Устилуг і території прилеглої до одноіменного міжнародного автомобільного пункту пропуску та врегулювання там черги автотранспорту.  

    Аби нарада не переросла у пусті балачки Наталія Василець запропонувала виїхати безпосередньо на пункт пропуску "Устилуг", побувати у самому місті і тоді, виходячи із побаченого, приймати конкретні рішення та розробляти план заходів для усунення недоліків.  

    Устилузький міський голова Віктор Поліщук розповів про заходи, які вживаються з їхньої сторони для того, аби не допустити засмічення Устилуга та прилеглих до нього територій, включаючи пункт пропуску. Але цього, на жаль, замало.

    - Щоденно через пункт пропуску проїжджає приблизно 9 тисяч осіб, - резюмує голова райради Роман Гук. - За місяць - це більше 250 тисяч. І рук одного працівника, який закріплений за прибиранням території сервісної зони не вистачає. Тому, можливо, нам варто взяти за приклад Шацький район і подумати, як придбати сміттєзбиральну техніку для міста.

    Підтримав цю думку і Дмитро Новохатський. Та зазначив, що це хороший варіант "боротьби" зі сміттям. Але "це вже як результат".

    А поки ці плани реалізовуватимуться в життя, то Віктор Поліщук зобов'язався на найближчій сесії міської ради затвердити нові Правила благоустрою населених пунктів Устилузької міської ради та заходи щодо їх реалізації у цьому році. Також вжити адміністративних заходів щодо порушників цих Правил.

    Окрему розмову мер міста матиме із суб'єктами господарювання, об'єкти яких розташовані  в Устилузі та безпосередньо у так званій сервісній зоні, щодо належного стану утримання ними території та будівель.

    Чималу ділянку роботи в підтриманні належного стану біля міжнародного автомобільного пункту пропуску "Устилуг" відвели філії "Володимир-Волинське дорожньо-експлуатаційне управління. Їх зобов'язали прибрати узбіччя відрізку дороги Н-22 та провести обрізку дерев від м. Володимир-Волинський до м. Устилуг, провести ямковий ремонт та поновити розмітку.

    Аби врегулювати чергу автотранспорту вирішили звернутися в Службу автомобільних доріг з проханням встановити у пункті пропуску, перед зоною митного контролю, інформаційний стенд щодо організації руху автомобілів, а безпосередньо у самому прикордонному місті до може із знаків «Стоянка заборонена» та «Обмеження швидкості руху 40 км.».

    Володимир-Волинському відділенню поліції ГУНП у Волинській області та Державній прикордонній службі України Західного регіонального управління Львівського прикордонного загону відділу прикордонної служби «Пархоменкове» варто налагодити взаємодію щодо недопущення скупчення транспортних засобів перед пунктом пропуску «Устилуг» (не більше 10 машин).

    Під час виїзної наради торкнулися також питання завершення будівництва об'їзної дороги до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Устилуг”.

    Переглядів 2428
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua