19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Щопонеділкова оперативна нарада
    Понеділок, 06 лютого 2017 07:44

    Щопонеділкова оперативна нарада

    Розпочала оперативку очільниця із основних заходів, які передбачені на цей робочий тиждень.

    Завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук інформував про стан доріг у районі на вихідних. За його словами, жодних повідомлень про надзвичайні пригоди не надходило. Усі дороги на вихідних посипалися тому, ща щастя, обійшлося без транспортних аварій. Ніде заторів немає, жодних скарг щодо проїзду не надходило.

    Оксана Бігун, начальник відділу освіти, молоді та спорту, теж зазначила, що усі шкільні автобуси вийшли на маршрути і справно підвозять дітей до школи. 

    Про підсумки роботи ДП "Володимир-Волинське лісомисливське господарство" за 2016 рік доповів його начальник Д.В. Войтюк. Зокрема, він зазначив, що дане підприємство є комплексним лісовим підприємством, у рамках якого поєднуються різногалузеві  види діяльності - лісове господарство, лісоексплуатація та переробка деревини.

    Створене "Володимир-Волинське ЛМГ" у 1940 році. Його держлісфонд, загальною площею 32777 га, розміщений на території Іваничівського, Володимир-Волинського, Локачинського адміністративних районів, а також м. Володимир-Волинський.

    Для забезпечення лісокультурного виробництва високоякісним посівним (садивним) матеріалом з цінними спадковими властивостями ДП "Володимир-Волинське ЛМГ" проводить заготівлю лісового насіння на об'єктаж ПЛНБ. Також на території підприємства в Павлівському лісництві існує базовий лісовий розсадник загальною площею 4,8 гектари. На даному розсаднику вирощується посадматеріал для власних потреб та часткової реалізації. У 2016 році відтворення лісів на землях наданих у постійне користування було проведено на загальній площі 172,9 га. 

    У минулому році на базі підприємства було створено мобільну групу швидкого реагування. Завдяки високому рівню роботи лісової охорони, в 2016 році не було допущено масової самовільної рубки, фактів браконьєрства та інших лісопорушень. 

    Розповів керівник ДП і про побудову лісових доріг, облік лісопродукції та лісовий дохід. А також про основні проблеми розвитку лісопромислової діяльності та плани на 2017 рік.

    Голову РДА цікавив же той факт, чи могло б дане підприємство взяти на себе не лише створення лісових доріг, а й співфінансування у ремонті доріг місцевого значення.

    Говорили на оперативці і про стан виконання місцевих бюджетів району за доходами за січень 2017 року. Олена Бондарук при цьому відзначила, що станом на 1 лютого 2017 року в місцевий бюджет району надійшло власних та закріплених доходів по загальному фонду в сумі 2303,4 тис. гривень, що становить 130% до бюджетного призначення на січень, в цілому, за доходами забезпечено виконання по усіх місцевих бюджетах. В порівнянні з 2016 роком власних доходів надійшло більше на 1138,2 тис. гривень.

    Обговорили також ряд інших, не менш важливих питань, які стосуються роботи структурних підрозділів  районної державної адміністрації на тиждень.

    Переглядів 2443
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua