17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Підготовка до сесії триває
    Середа, 01 лютого 2017 08:26

    Підготовка до сесії триває

    Про результати реалізації проектів регіонального розвитку, визначених Планом заходів з реалізації Стратегії розвитку Волинської області, за 9 місяців 2016 року доповів начальник управління інвестицій, розвитку та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак. Звіт більш детально розглянуть під час найближчої сесії. Окрім того, обговорено проект внесення змін до рішення обласної ради від 10 березня 2016 року № 3/20 «Про затвердження Плану заходів на 2015-2017 роки». Цим самим додатково ще 36 громад області зможуть поборотися за кошти Фонду регіонального розвитку на реалізацію власних проектів.

    Своєю чергою помічник начальника управління Служби безпеки України у Волинській області (з координації антитерористичної діяльності) Андрій Кузьменко запропонував на розгляд комісії проект обласної програми протидії тероризму на 2017-2018 роки у Волинській області. Планується створення ситуаційного центру при управлінні Служби безпеки України в області шляхом придбання та встановлення відповідних засобів відображення інформації, оргтехніки та засобів зв’язку. Таким чином мають намір забезпечити здобуття та системний аналіз інформації, на основі якої готувати прогнозний моніторинг обстановки щодо наявних терористичних загроз в області. Орієнтовний обсяг коштів обласного бюджету, необхідних для виконання програми, становить 1 мільйон гривень. Відповідний проект рішення рекомендовано для подальшого розгляду на сесії облради.

    Серед інших питань, що затверджено присутніми членами комісії одноголосно та без зауважень, – надання матеріальної допомоги громадянам області, звільнення батьків від плати за утримання дітей в інтернатних закладах області, виділення коштів для проведення невідкладних ремонтних робіт монастиря Св. Різдва Христового, надання матеріальної допомоги для відновлення будинку по бул. Шевченка, 35 м. Нововолинська тощо.

    На завершення – доповідь директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігора Никитюка про обласний бюджет на 2017 рік.

    До слова, всі питання більш детально розглянуть на Х-ій сесії Волинської обласної ради, після чого будуть винесені остаточні рішення.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 2459
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua