20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Відбулася перша кущова нарада щодо реалізації інфраструктурних проектів на Волині у 2017 році
    Четвер, 26 січня 2017 07:54

    Відбулася перша кущова нарада щодо реалізації інфраструктурних проектів на Волині у 2017 році

    Володимир Гунчик окреслив основні завдання роботи структурних підрозділів облдержадміністрації та представників виконавчої влади на місцях на 2017 рік. Відтак, пріоритетним завданням січня-лютого залишається завершення детального розгляду всіх пропозицій, що надійшли з районів та міст, спрямування їх на розгляд комісії Волинської обласної ради аби, за необхідності, внести зміни до списку дорожніх об’єктів та активно розпочати роботи вже у березні цього року.

    Важливо, що на сесіях, де прийматимуться рішення, щодо співфінансування ремонту та відновлення доріг, участь представників департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації відтепер – обов’язкова. Таке рішення прийняв Володимир Гунчик під час кущової наради, аби представники профільного управління, мали змогу надати вчасні та компетентні відповіді на запитання депутатів, голів сільських, селищних рад.

    Щодо фінансування дорожніх об’єктів,  одним із джерел залучення додаткових коштів на ремонт та відновлення доріг Володимир Петрович вбачає кошти від перевиконання завдань митниці.

    – Ми активно вивчаємо це питання. Я звертатимусь до депутатів Волинської обласної ради щодо цього, матиму зустріч із начальником Волинської митниці Віктором Кривіцьким. Адже це джерело, яке дозволяє нам, використовувати кошти не лише на дороги державного значення. За узгодженням із Укравтодором та Кабінетом Міністрів України ми матимемо можливість залучати 50% надходжень від перевиконання митниці на ремонт та відновлення доріг, – резюмував Володимир Гунчик.

    Окрім ремонту доріг, важливе значення має їх подальша експлуатація та утримання. Відтак, Володимир Петрович звертається до усіх депутатів новостворених об’єднаних територіальних громад і тих, які утвердять свій статус після проведення виборів із проханням: під час формування місцевих бюджетів у своїх ОТГ, в рамках дотаційної підтримки, передбачити кошти на ремонт та відновлення місцевих доріг на території громади.

    Позаяк, голова облдержадміністрації дав доручення відповідальним профільним управлінням отримати окремо пропозиції, щодо цього питання  від об’єднаних територіальних громад.

    Загалом питання ремонту та відновлення доріг, їх подальше утримання обговорюватимуть і надалі у форматі кущових нарад, який дозволяє зосередити увагу фахівців профільних управлінь на кожному поданому об’єкті, охарактеризувати його та дати рекомендації делегованим представникам районів щодо подальших дій.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 3332
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua