16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Головна>Реагування на критику ЗМІ та громадян>Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 23 вересня 2021
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 23 вересня 2021

    23 вересня голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів нараду, яка стосувалась питань роботи штабу територіальної оборони. Вже з 1 січня наступного року, коли в дію вступить закон «Про основи національного спротиву», він очолюватиме район тероборони та координуватиме роботу усього штабу, до якого входитимуть представники усіх силових структур, підрозділів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та посадового складу батальйону ТрО.

    «Коровайнички-душки,

    Стеліте подушки –

    Под припечком лягти,

    Короваю стерегти…». Так співається у народній пісні. А загалом подушка є одним із важливих елементів весільної обрядовості. Наприклад, знімання фати може відбуватися по-різному, однак незмінним залишається те, що наречена обов’язково повинна сидіти на подушці.

    23 вересня голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїм першим заступником Віктором Сапожніковим, голова райради Віктор Хиць, Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич та секретар Володимир-Волинської міської ради Іван Юхимюк взяли участь в урочистостях, що відбулись з нагоди старту навчань батальйону територіальної оборони. Такі зборові заходи на Волині проходять вперше і покликані вони покласти початок побудови абсолютно нової для України системи тероборони, відповідно до якої у випадку реальної загрози захищати своє село, місто, громаду беруться спеціально навчені резервісти.

    Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели профорієнтаційний квест «Твоє професійне рішення» для учнів 11 класу Володимир-Волинської ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського.

    “Озброєні” лазерним далекоміром, нагрудною камерою, мобільним принтером та смартфонами, інспектори відділення муніципальної варти забезпечують дотримання законності та правопорядку на території Володимир-Волинської громади. І це далеко не весь список повноважень, якими наділені інспектори.

    Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» запустив освітній IT-продукт – онлайн-платформу «Червона точка пам’яті» https://edu.babynyar.org/. Ця освітня платформа створена для практичного вивчення історії Другої світової війни та Голокосту. Відтак, освітній продукт є помічником учителів історії та пропонує нову методику викладання шкільного предмета, інтерактивну та цікаву для учнів. Зокрема у сучасному інтерактивному форматі, за допомогою документів, світлин, спогадів очевидців вона розповідає про події тих днів.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua