Версія для друку
Середа, 16 серпня 2023 18:31

Робоча нарада з податкових питань

16 серпня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів робочу нараду за участі начальника Володимир - Волинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Богдана Шинкарчука,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та податкової інспекції щодо питань сплати податків, зменшення податкової заборгованості до бюджету та засобів впливу на неплатників.

«Наповнення бюджету завжди є важливим завданням для органів державної влади, а у воєнний час набуває особливого значення. Тому наші зусилля повинні бути спрямовані, щоб впливати на тих підприємців, які уникають сплати податків. Поряд з цим слід роз’яснити, що штрафні санкції не спрямовані ні в якій мірі проти сумлінних представників бізнесу», - зазначив Юрій Володимирович.

Спільно було напрацьовано основні заходи, які будуть проваджуватись в територіальних громадах щодо виховання в суб'єктів оподаткування  добросовісності, сумлінності та усвідомлення громадянського обов'язку в такий важкий час для країни сплачувати податки, тим самим особисто діяти для наближення перемоги

Переглядів 2446