Версія для друку
Четвер, 27 січня 2022 08:29

У 2022 році на Волині буде відремонтовано 7 мостів

За інформацією Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області, у планах на поточний рік – капітальний ремонт семи шляхопроводів та введення в експлуатацію ще двох мостів, «перехідних» з минулого року. Усі ремонтні та будівельні роботи виконуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

До слова, в підпорядкуванні Служби місцевих автомобільних доріг на Волині перебуває 208 мостів, з них – 105 районного значення та 103 – обласного.

У 2021 році дорожники виконували ремонт чотирьох мостів, по одному в кожному з районів області. За підсумками минулого року, капітально відремонтовано два мости – на автошляху Стенжаричі-Залужжя-Устилуг у місті Устилуг Володимир-Волинського району та у селі Кривлин Ковельського району на дорозі Мирин-Мельниця-Бруховичі.

Ще два мости стали «перехідними» об’єктами на 2022 рік у зв’язку зі складністю ремонтних робіт: шляхопроводи на автодорогах Селісок-Пожіг у Камінь-Каширському районі та Рудня-Валер’янівка Луцького району.

У 2022 році Службою місцевих автомобільних доріг у Волинській області заплановано введення в експлуатацію цих двох мостів та капітальний ремонт семи шляхопроводів:

- два мости у Камінь-Каширському районі (у селах Радошинка та Карасин на автодорозі Личини-Запруддя-Карасин);

- два мости у Ковельському районі  (автодорога Мирин-Мельниця-Бруховичі поблизу села Мельниця та у селі Кругель на автошляху Любохини-Стара Гута-Сьомаки-Кругель-Нові Кошари);

- два мости у селі Вітоніж Луцького району (а/д Купичів-Озеряни-Новий Мосир-Голоби-/М-19/-Жмудче-Велицьк-Корсині-Берегове-Мильськ-Переспа-/М-19/-Немир-Вітоніж-Ловища-/Т-03-09);

- міст на автодорозі Сусваль-Маркелівка-Володимирівка у селі Володимирівка Володимир-Волинського району.

Переглядів 6181