Версія для друку
Середа, 01 грудня 2021 15:56

Сформований проект районного бюджету на наступний рік

1 грудня проект районного бюджету на 2022 рік направлений до райради для розгляду на найближчій сесії. Про це повідомила начальниця відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук на нараді у голови РДА Юрія Лобача. Вона також зазначила, що оскільки головний державний фінансовий документ ще не прийнятий, то й при складанні районного бюджету фахівці орієнтувались на прогнозні показники.

Загальний обсяг фінансового ресурсу, що передається районному бюджету у вигляді міжбюджетних трансфертів з державних і місцевих бюджетів у наступному році складе мільйон 979 тисяч гривень по загальному фонду, а обсяг ресурсів з урахуванням трансфертів з місцевого бюджету і власних доходів – 2 мільйони 9,4 тисячі гривень.

Дохідна частина загального фонду районного бюджету на 2022 рік передбачена у сумі 30 тисяч грн за рахунок надходжень від плати за надання адмінпослуг. Очікується субвенція з держбюджету для забезпечення окремих видатків районної ради в обсязі 1,92 мільйона гривень. В структурі загального фінансового ресурсу районного бюджету 224,8 тисячі гривень складуть інші субвенції з обласного бюджету на виконання програм соціального захисту та 456,7 тисячі гривень – субвенції з територіальних громад. 98,5% усіх витрат наступного року буде здійснено за рахунок міжбюджетних трансфертів.

Переглядів 5189

Галерея зображень