Версія для друку
Вівторок, 14 лютого 2017 12:36

Триває термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016»

У жовтні минулого року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016». Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст та громадська діячка Анжеліка Рудницька, яка й очолює раду; лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016» – 28 лютого 2017 року. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде весною, 2017 року в Києві.

Деталі про конкурс: положення, форма конкурсної заявки, критерії та порядок оцінювання можна знайти на офіційному сайті Національного конкурсу за посиланнямhttp://blagoukraine.org/ukr/about.html .

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 2578