Версія для друку
Понеділок, 05 грудня 2016 14:59

Коротко про головне: відеоселекторна нарада з Володимиром Гунчиком

Тиждень розпочався із хороших новин. Під час оперативної наради Володимир Гунчак вручив нагороди жителям Волині. Зокрема, Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня сільського господарства присвоєно почесне звання «Заслужений працівник промисловості України» Валерію Басюку –  головному інженеру публічного акціонерного товариства «Теремно Хліб», м. Луцьк.

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського  дня працівника культури та майстрів народного мистецтва присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України» Валентині Москалюк – головному режисерові Волинської обласної філармонії.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку театрального мистецтва, багаторічну творчу працю та високу професійну майстерність оголошено подяку Прем’єр-міністра України Петру Савошу – завідувачу трупи Волинського академічного обласного театру ляльок.

Слухали також Степанцова О.Б., першого заступника голови облдержадміністрації, який доповів про результати робочої поїздки до Державного агентства автомобільних доріг України. Під час наради представники делегації від Волинської області озвучили ряд пріоритетних завдань на 2017 рік. Зокрема, виконання ремонтних робіт верхнього шару з метою уникнення аварійності потребує автомобільна дорога Київ-Ковель-Ягодин. Потребують серйозного ремонту із встановленням бар’єрного обгородження, освітлення і два відрізка дороги від загальної Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне. 

Окрім того, Олександр Борисович зазначив, що за рахунок співфінансування із місцевих бюджетів планується здійснити серйозний ремонт доріг місцевого значення. Найближчим часом формуватиметься перелік пріоритетних ділянок для проведення ремонтних робіт. За словами Олександра Степанцова керівництво Укравтодору підтримало пропозиції від Волинської делегації та пропонує вже розпочинати підготовку проектної документації  та тендерів для здійснення вищезазначених робіт, які за попередніми даними, сподіваються розпочати вже весною 2017 року.

– 2017 рік для області повинен стати роком ремонту та відновлення доріг. Ми повинні зробити все для того, аби побудовані школи, садочки, соціальні об’єкти могли нормально функціонувати, а громадяни мали можливість зручно до них добиратись, – зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Загалом же, Волинська облдержадміністрація вважає розбудову доріг в області одним із пріоритетних завдань на 2017 рік.

Також було заслухано і про вжиті заходи щодо зимового утримання доріг області.

На завершення Володимир Гунчик окреслив завдання обласної державної адміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності області та план роботи структурних підрозділів на наступний тиждень.

Переглядів 2656