16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 22 грудня 2021

    4056 км доріг державного значення та 2527 км шляхів місцевого значення побудовано та відремонтовано в рамках проєкту  Президента України «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО». https://fb.watch/a2Y--aiiQd/ ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО - з турботою про кожного!

    Дев’ять територіальних громад Волині, дві з яких - у Володимир-Волинському районі, отримають державні кошти на проектування та встановлення у медзакладах кисневих станцій. Відповідне розпорядження № 838 «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проектування та встановлення кисневих станцій на 2021 рік» підписав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко 20 грудня.

    22 грудня голова райдержадміністрації Юрій Лобач і голова районної ради Віктор Хиць відвідали урочистості з нагоди Дня енергетика, які відбулись у Володимир-Волинській філії ВАТ «Волиньобленерго». Керівники РДА і райради привітали працівників трудового колективу, який забезпечує енергопостачання на території району, побажали їм безаварійної роботи, нових здобутків, стабільності, добробуту, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя, а також вручили Подяки районної влади кращим галузі.

    Шановні працівники енергетичної галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем енергетика!  Важливість та значимість вашої професії давно визнана людьми. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники цієї галузі по праву вважаються творцями прогресу, поступу та розвитку. Цілодобово, у будь-яку пору року, а найбільше – у часи екстремальних ситуацій, саме до вас звернені погляди всього суспільства і ваш обов’язок – постійно бути у стані граничної готовності.

    «Розбудова спортивної інфраструктури та популяризація здорового способу життя на Волині є першочерговим завданням облдержадміністрації, – зазначив голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». – Саме тому цього року в області відбувається масштабне будівництво трьох спортивних об’єктів у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

    З 1 січня 2022 року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат (на початок 2022 року – 97 500 грн) є безвідсотковою та поворотною - її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності.

    У єМалятко вже доступна нова послуга — оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка». Послуга з призначення грошової компенсації “пакунок малюка” запроваджена завдяки спільним зусиллям Міністерства цифрової трансформації, Міністерства соціальної політики, Національної сервісної служби за сприяння Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією. Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку онлайн особисто одному із батьків за посиланням: https://diia.gov.ua/services/yemalyatko . А також відкрити спеціальний рахунок “Пакунок малюка” у будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua