16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 08 грудня 2022

    Кожен, хто потребує підтримки для оплати житлово-комунальних послуг,  може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а і до Пенсійного Фонду України. Передача функції виплати субсидій Пенсійному Фонду дозволяє оптимізувати процеси виплат, зробити їх більш прозорими та ефективніше адмініструвати. Українці отримуватимуть виплати зручно та в повному обсязі. метою Міністерства соціальної політики є забезпечити право людей на допомогу від держави за будь-яких обставин, особливо ‒ в умовах воєнного часу. Кожен, хто потребує підтримку вперше, має подати документи за формами: https://www.msp.gov.ua/news/16214.html.

    Здобуття освіти, перепідготовка або підвищення кваліфікації є одним із ключових напрямів системи переходу ветеранів від військової кар’єри до цивільного життя. Це сприятиме задоволенню їхніх освітніх потреб, підвищенню рівня конкурентоспроможності на ринку праці та посилить роботу у власному бізнесі. Сьогодні держава гарантує надання державної цільової підтримки для здобуття професійної, фахової передвищої та вищої освіти, а також професійної адаптації за різними рівнями освіти ветеранами війни, членами їхніх сімей та членами родин загиблих Захисників та Захисниць України.

    Перейменування Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області відбулось згідно з розпорядженням її начальника Юрія Лобача від 5 грудня 2022 року № 121. Документ виданий відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Верховної Ради України «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області»,  «Про перейменування Володимир-Волинського району Волинської області», а також розпорядження Кабінету Міністрів України «Про перейменування Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області».

    Гуманітарна допомога для 14-ї окремої механізованої імені князя Романа Великого, якою місцеві склади заповнили волонтери Вадим Кравчук і Микола Пишний, одним великим вантажем доставлена на передову. Про це повідомив перший заступник голови РДА Віктор Фіщук та поділився знімками, які надіслали йому зі Сходу України, де зараз несуть службу князівські воїни.

    Трудові колективи районної державної адміністрації та районної ради висловлюють щирі співчуття головній спеціалістці служби у справах дітей РДА, яка працює у селищі Локачі, Інні Жаловазі  з приводу непоправної втрати – смерті матері. Нехай душа померлої знайде вічний спокій, а Господь дарує Царство Небесне.

    Видача пільговикам довідок   для отримання інших видів пільг, які надаються з урахуванням доходу, відповідно до законодавства (безоплатне одержання ліків, лікарських засобів, імунобіологічних препаратів, виробів медичного призначення, зубопротезування, тощо), з 1 грудня 2022 року здійснюється органами Пенсійного фонду України, згідно з «Порядком надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua