16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 15 лютого 2022

    Завтра, 16 лютого, Волинь разом з усією Україною долучиться до відзначення Дня єднання, оголошеного Президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова ОДА Юрій Погуляйко.  У селах і містах області замайорять державні прапори та зазвучить Державний Гімн України.

    Альбом безбар’єрних рішень – це практичний посібник, який рекомендує та на прикладах ілюструє, як міське середовище може бути дружнім до різних користувачів, зокрема, й батьків з маленькими дітьми, літніх людей, людей з інвалідністю. Значну частину звіту присвячено аналізу чинних нормативів та стандартів, які регулюють питання безбар’єрності.

    15 лютого у місті Володимирі відбулись заходи з вшанування воїнів-інтернаціоналістів, які свого часу брали участь у бойових діях у Афганістані та інших країнах. Участь у них взяли заступник голови РДА Віктор Фіщук, голова райради Віктор Хиць, заступник міського голови Андрій Гудим, воїни-афганці та члени їхніх родин.

    Основні засади виробництва та обігу насіння і садивного матеріалу, а також  порядок здійснення державного контролю за ними визначає Закон України «Про насіння і садивний матеріал». Насіння вводиться в обіг після їх сертифікації. Кожна партія насіння, яка призначена для реалізації, повинна супроводжуватися відповідними сертифікатами.

    Станом на 14 лютого у районі спостерігається ріст захворюваності на коронавірус. Статистику за попередній тиждень проаналізували на нараді у голови райдержадміністрації Юрія Лобача. Як стало відомо, за тижневий період зафіксовано 1467 випадків нових заражень (проти 948 за аналогічний попередній період), семеро людей померли. Втім, загалом хвороба протікає значно легше, ніж у попередніх хвилях, про що свідчить помірна завантаженість лікарняних ліжок.

    Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу. 

    Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання.  https://www.president.gov.ua/videos/zvernennya-prezidenta-ukrayini-shodo-yednosti-ukrayinskogo-s-1997

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua